Schadeherstel Bos-Postema is aangesloten bij OMNIA CCS en NKC SCHADESERVICE om u nog beter van dienst te kunnen zijn wanneer u schade aan uw caravan of camper heeft.

OMNIA CCS is een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers voor elke schade aan uw caravan of camper.  Bij Omnia CCS zijn vakkundige herstellers aangesloten, die garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie.

Herstel betekent ook waardebehoud van uw bezit. OMNIA CCS werkt voor alle camper en caravanverzekeraars. U kunt snel weer onbezorgd en veilig op weg met uw caravan of camper. Bij OMNIA CCS aangesloten bedrijven werken ook voor NKC SCHADESERVICE. NKC SCHADESERVICE hoort bij europa’s grootste camperclub NKC (Nederlandse Kampeerauto Club).

Wilt u hulp bij schade of een technisch probleem en u bevindt zich op dat moment op een camping dan is De Nationale Caravanpas, kortweg NPC, een prima oplossing. Uw recreatievoertuig wordt indien mogelijk ter plekke gerepareerd.

 

 

Zo repareren wij uw caravan:

Zo repareren wij uw camper:

We herstellen schades aan caravans en campers. U herkent het wel… een deuk of kras in de plaat, een afgebroken tentstok maakt een gat tijdens de storm. Een zware hagelbui en de dakplaat zit vol deuken. Een te korte bocht en de zijkant is zwaar beschadigd. Een tak tegen het raam of een klapband, dit zijn slechts enkele voorbeelden van schades die wij voor u kunnen repareren.

 

Repareren maar HOE?

Bij grote schades worden traditioneel hele delen vernieuwd. Onder grote schades verstaan wij:

 • Vervangen van dakplaten, wandplaten, kunststof voor- en achterwanden
 • Chassis schade
 • Schade veroorzaakt door lekkage
 • Schade aan assen
 • Motorische schade (campers)
 • Uitlijnen bij wiel- en as schade (campers)

Kleinere schades worden gerepareerd met diverse alternatieve reparatiemethodes. Zoals het high-tec wandrepair systeem van PROFILE, kunststof reparatie en bijspuiten van lak schades.

 

Na iedere schadereparatie volgt een veiligheidsinspectie zodat uw voertuig weer veilig op weg kan.

Schadeherstel Bos-Postema heeft een samenwerkingsverband met meerdere caravanstallingen. In overleg met de stallinghouder repareren wij de schade aan uw vakantievoertuig in de periode dat hij niet wordt gebruikt. Vele camper-, en caravanbezitters vonden reeds de weg naar ons bedrijf. De bedrijven vullen elkaar perfect aan in hun dienstverlening en creëren op deze manier voor u het gemak van één aanspreekpunt en u hoeft zelf niet met uw camper of caravan op pad om deze te laten repareren.

 

De voordelen voor u op een rij:

 • Vast aanspreekpunt, dus één loket
 • Halen en brengen vanaf de stalling of desgewenst vanaf uw huisadres
 • Vakkundig herstel van de ontstane schade
 • Maar liefst 10 jaar garantie op wandrepair uitgevoerde reparaties
 • Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling met uw verzekering

 

Schadeherstel is tevens waardeherstel!

Wij repareren al meer dan 30 jaar caravans en campers en zijn aangesloten bij de FOCWA Caravan en Camper service.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Schade online melden

Meldt uw schade hier online en wij nemen contact met u op voor een prijsopgave.

Schade melden

Meer informatie

Meer weten over uw schade, onze werkwijze of een offerte opvragen?

Klik dan hier